Story story nights...
29 januari 2014 - Ulaanbaatar, Mongolië
En hoe fucking koud was t dan vandaag? Wat begon met -17 en best aardig ging .. Totdat.. We tempel bezoek deden waar t binnen nog kouder was, mijn handen zeer deden, mijn voeten spontaan begonnen te springen en oh ik had het niet meer. En dan uitgerekend dan een gids die zooooooo langzaam loopt en zooooo en nog langzamer spreekt zoooo lang met jou in die nog koudere oude tempel gaat staan en een nonzin verhaal verteld.. Hallo I've seven those already, thanx bye bye! Maar nee... Zo werkt dat niet. Op een gegeven moment ben ik uit de tempel gesprongen en geroepen " I need sunlight!!"
Back at the hotel got warmd up and all. Went outsider again, this time -24! Kan ik hebben.. Als je maar doorloopt! Af en toe heel hard kreunt en fuckkerdiehupkut kut kou roept en oh wat is het zalig warm, dan lukt t wel weer. Ging prima zelfs 1,5 uur lang!
t plan was met Sietse wat Koreaans te eten. Allebei veel zien staan and when you want it, can't find it. Dus werd het een Oekraïnisch restaurant. Lekker maar ik denk dat er betere zijn.
Bier drinken omdat deze stad zo fucking saai is.. In the pub.. We halen mooie herinneringen en verhalen van de trein op en hebben allebei zin in ons vertrek over een paar uur. De biertjes van Djengiz wissel ik in voor een Tiger.. Djengiz was dit keer te zoet!
11 uur in de avond toch maar richting hotel.. Om 6:25 Sharp moet ik klaar staan..
Onderweg zeggen we tot morgen en ik loop in mijn eentje door naar mijn hotel. Het is weer godsgruwelijk snijdende wind die mijn wimpers doen tranen en bevriezen en opeens... Ik krijg t in mijn bol... En ik krijg spontane Christmas feelings... "It's gonna be a cold cold Christmas without you, it's gonna be those lonely lonely lonely Christmas days...
and then it hit me... Ik laat overal een stukje van mijzelf achter. Dat wat verwerkt, verbrand, afgemaakt of einde verhaal is laat ik achter daar waar ik nu van weg ga. Het is goed zo en ik vind de wereld steeds weer leuker en nog belangrijker ... Mezelf.
op naar een nieuw avontuur.. Tot over een paar dagen luitjes! China ain't so reachable! Xxxxxxx

Hoe in de vrieskou lopen daarbij helpt moet je me nog eens uitleggen, maar who cares, als t werkt werkt t!
In China schijnt t eten heerlijk te zijn, dus vergeet niet om jezelf, na al dat afzien, ook flink te verwennen en veeel lekker te eten!!
x
Have fun and stay warm!
Wij zien vandaag pas je verhalen binnenkomen! Waren ongerust en dachten dat je van kou bevroor. De wereldklok staat goed en Bangkok staat er nu ook in geprogrammeerd. Sorry! Het wordt hier ook koud maar zo koud als bij jou is het hier niet! Wij genieten van je verhalen en zijn blij dat je reis je doelen helpt te bereiken. De zin " ik ben nu waar ik wil zijn op mijzelf en met mijn gedachten...." spreekt mij als Luk ontzettend aan. Dikke zoenen en warme knuffels. Succes in China,
Mama & Lukje
Ik blijf je volgen. Laat het allemaal achter je en ontdek jezelf.
groetjes
Chris
En voor de rest , do'nt you think my dutch is good , do you ?
piepers , Pa en betty
warme zoenen terug!