Welkom op mijn reisblog!

29 november 2013

Time for a change.

Een bewogen jaar achter de rug, harde keuzes gemaakt om naar geluk te streven of ballast overboord gegooid dat mij van geluk tegen hield. Maar daarmee ben je er nog niet, ik weet ook niet of de mens ooit in staat is het ultieme geluk uit zichzelf te halen, maar het is het proberen waard..

Ik hou van Amsterdam en ik hou van mijn werk maar er is iets dat niet lekker aard.. onrust in mijzelf, en het willen los komen van alles wat aan mij trekt. Een bepaalde rare lust naar zelfreflectie en confrontatie.. tja je kan het gekker bedenken maar dat is toch echt wat me bezig houd op dit moment.

Het is bijna december, heb mijn banen opgezegd en bedenk langzaam maar zeker waar ik heen wil, maar dat ik wegga is zeker. Nu de kou zijn intrede doet en sinterklaas langzaam ruimte maakt voor kerstbomen, vorst en vuurwerk, haal ik het in mijn gekke hoofd om voor nog kouder te gaan. Pretty weird voor een koukleum zoals ik... ;-)

De transmongolië express is dan ook de start van mijn reis. en zie hier de redenen waarom

- ik heb een hekel aan de niet gastvrijheid van Russen zoals ik ze hier mee maak in Amsterdam en wil dus ff langs Moskou kijken of ik dat beeld kan bijstellen..

- ik wil uren en dagen in de trein zitten, weg van de buitenwereld en je met handen en voeten verstaanbaar moeten maken, verplichte stof tot nadenken omdat de reis zo lang is, en een honger naar wat voor mensen er in die trein zitten en waarom en waar ze heen gaan en of ze naar iets opzoek zijn of gewoon zichzelf vervoeren van A naar B.

- heb een boeiende interesse naar Mongolië, hoe ze daar leven, ook in de kou in zo'n typische tent..

- oh en ik heb een gekke interesse voor leven in de kou, eindelijk een excuus voor thermo ondergoed...  eens niet sexy onder je kleding zijn ;-) How will that feel?? LOL
Ik eindig in Beijing en vervolgens zal ik mijn reis voortzetten, hoe dat weet ik nog niet, maar New Zeeland wordt mijn bestemming. Dus ongeveer eind januari begin februari wordt het Dag Amsterdam, Hallo wereld.

De aankomende weken zullen bestaan uit planning en voorbereidingen.
Als je het leuk vindt kan je me volgen via deze site. Rechts kan je je opgeven voor de mailing list.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Mama:
    30 november 2013
    Liefje,
    Het wordt dus echt! Veel succes met de voorbereidingen.
    Ik - als mama - houd dus weer mijn hart vast maar je gaat een heleboel beleven. Ik houd van je! Houd me op de hoogte!
    Mama
  2. Robert:
    27 december 2013
    Hoi Isabelle, de vertrekdatum komt in zicht. Ik wens jou nu al veel mooie, nieuwe indrukken toe. Suc6!
  3. Stephanie:
    31 december 2013
    Ik hoop dat je vindt wat je zoekt!
    Veel plezier!
    X
  4. Mike Houtsnee:
    31 december 2013
    Bravo meid. Heb veel bewondering voor je queeste. Kracht, geloof in eigen kunnen en herboren worden, dat wens ik je toe

Grtzz en be strong
    Mike
  5. Corien:
    Lieve Isabelle,

Gewoon gaan en alles opslurpen wat je mooi en geweldig vindt. Wedden dat er geen plek mee is voor alle shit??

Geniet ervan en beleef het!!!
    XX Corien
  6. Jolanda:
    31 december 2013
    Lieverd, ik hoop dat je alles vindt wat je gaat zoeken, maar dat je daarnaast enorme avonturen, schoonheid en meer gaat beleven! Je bent een topper!

xxx
  7. Ria felthuis:
    31 december 2013
    Lekker ding, wat zeker is we gaan je missen, wij Erik en ik hopen dat je het geweldig krijgt, je gaat eerst de kou trotseren in Moskou ⛄️(jij liever dan ik bbrrr) dan de warmte op zoeken
  8. Belle:
    8 januari 2014
    Ter verduidelijking voor sommigen:

Als je een reactie achterlaat op mijn reisblog, dan kan je er zelf voor kiezen om dergelijke notificaties te ontvangen (dit staat standaard uit). De notificaties kunnen vervolgens ook weer gemakkelijk worden uitgezet door de ontvanger: elke notificatiemail bevat namelijk een link om ze weer uit te zetten.

dus als je niet ieder zijn reactie wilt zien kan je dit dus uit zetten ;-)
  9. Andrew Lopez:
    12 januari 2014
    Am looking forward to your insights from this amazing trek,wish you the time of your life,along with a cover of safety.Enjoy, trip all the lights fantastic
  10. Henk en Renee:
    13 januari 2014
    Wat een trip, fantastisch! Fijn dat we mogen mee delen!
    XXXHenk en Renee